Αυτός ο δικτυακός τόπος (site) δημιουργήθηκε σαν χώρος παρουσίασης απόψεών του ιδιοκτήτη του.

Προσφέρει πλατφόρμα ηλεκτρονικής δικτύωσης, έκφρασης και δημιουργικού προβληματισμού σε κάθε σκεπτόμενο άτομο με την προϋπόθεση της καλοπροαίρετης διάθεσης και της πολιτισμένης έκφρασης των ιδεών του. Τα σχόλια και οι κριτικές εμφανίζονται στο site αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το site, αλλά αποκλειστικά και μόνο τους σχολιαστές. Διατηρούμε πάντα το δικαίωμα να μην αναρτήσουμε ή να διαγράψουμε κριτικές που είναι κακόβουλες, υβριστικές ή άσχετες με το θέμα στο οποίο αναρτήθηκαν.

Γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε να παρέχονται χωρίς διακοπή όλες οι σελίδες και τα περιεχόμενα του αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν αστοχίες και σφάλματα.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν ιοί η άλλο κακόβουλο λογισμικό στην ιστοσελίδα ή στους εξυπηρετητές (servers) που την φιλοξενούν, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματα.

Ο δημιουργός της παρούσας ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία της, για οποιονδήποτε λόγο. Σε αυτή την περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων, κειμένων, φωτογραφιών κλπ. που έχουν αναρτηθεί από κάποιον χρήστη.

Το site, μεταξύ άλλων, μπορεί να υποστηρίζει δυνατότητα επικοινωνίας, διαφημίσεις και banners σε σημεία που επιλέγουν οι διαχειριστές του.

Ο συγγραφέας αναλαμβάνει την ευθύνη για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι πρωτότυπο και όχι προϊόν λογοκλοπής. Με την δημοσίευσή τους παραχωρείται από τον συγγραφέα αυτόματα το δικαίωμα της ελεύθερης χρήσης τους στο site.

Όσα άρθρα αρθρογράφων ή άλλα, δημοσιεύονται είναι προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και εμπλουτίζουν τον διάλογο.

Scroll to Top